حذف خودکار عکس ها و فیلم ها و امکان اضافه کردن بیوگرافی در پروفایل: قابلیت‌های آخرین آپدیت تلگرام

در آخرین آپدیت تلگرام از دو قابلیت جدید رونمایی شده است: امکان حذف عکس‌ها و فیلم‌ها به صورت خودکار (عکس‌ها و فیلم‌های خودنابودگر) و امکان اضافه کردن بیوگرافی به پروفایل. در این پست روش استفاده از این امکانات جدید را شرح خواهیم داد.

در آخرین آپدیت تلگرام می‌توانید عکس‌ها و فیلم‌هایی برای دوستان خود بفرستید که تا مدت محدودی قابل دیدن هستند. یعنی با به پایان رسیدن مدت زمانی که شما تنظیم می‌کنید، خود به خود پاک می‌شوند.

توجه کنید که این قابلیت فقط در چت‌های دونفره قابل استفاده است. بنابراین عکس‌ها و فیلم‌هایی که در گروه‌ها ارسال می‌کنید، این قابلیت را ندارند. به علاوه از آنجایی که حذف خودکار عکس‌ها و فیلم‌ها برای حفظ محرمانگی کاربران طراحی شده است، فقط در مورد عکس‌ها و فیلم‌هایی قابل استفاده است که هنگام چت با دوربین تلگرام می‌گیرید. پس عکس‌ها و فیلم‌هایی که از گالری ارسال می‌کنید، خودنابودگر نیستند.

برای این کار، بعد از این که دوربین تلگرام را باز کردید و عکس یا فیلم را گرفتید، روی آیکون ساعت در پایین عکس ضربه بزنید. در پنجره جدیدی که باز می‌شود، می‌توانید زمانی بین 1 تا 60 ثانیه را انتخاب کنید.

به این ترتیب کسی که عکس یا فیلم را دریافت کرده، بعد از باز کردن عکس تا مدت زمانی که شما تعیین کرده‌اید، آن را می‌بیند. بعد از به پایان رسیدن زمان تعیین شده، عکس یا فیلم به صورت خودکار از صفحه چت شما حدف می‌شود.

اگر کسی که عکس خودنابودگر شما را دریافت کرده، تلاش کند از آن اسکرین‌شات بگیرد، نرم‌افزار با ارسال یک نوتیفیکیشن به شما هشدار می‌دهد.

همچنین در آخرین آپدیت تلگرام می‌توانید به پروفایل خود بیوگرافی اضافه کنید. بیوگرافی می‌تواند اطلاعات بیشتر در مورد شما و یا اطلاعات تماستان باشد.

برای استفاده از قابلیت‌های جدید تلگرام، اپلیکیشن خود را از لینک‌های زیر آپدیت کنید:

دانلود TELEGRAM از آیتونز

دانلود TELEGRAM از گوگل پلی استور